Min blog er flyttet!

du vil automatisk blive sendt videre til den nye. Hvis ikke, klik her
http://klikkerklog.dk/blog/
Husk at opdatere dine bookmarks.

søndag den 7. december 2008

Så brød solen endelig lidt igennem

En dejlig 2. søndag i advent er tilbragt i Virum igen-igen. Og idag fik solen endelig lov at skinne lidt igennem de tykke skyer. Så efter at have fejret min fars fødselsdag igår, og julegaveindkøb til formiddag, fik vi trænet lidt efter frokost.
Det blev til lidt fremadsendelse, hvor vi stadig ikke er kommet videre. Vi hænger stadig fast på 2 m. afstand, og jeg er stadig nødt til at starte med musemåtten for at få hende i feltet. Når musemåtten er i feltet, er der absolut ingen problemer, og hun når mange forsøg i minuttet og fra alle vinkler. Så snart musemåtten er fjernet, løber hun stadig ind, men efter et par forsøg daler intensiteten og hun forsøger at snyde sig vej til et klik, ved kun at løbe halvejs ind i feltet. Men det kommer med lidt mere træning, og jeg må indrømme at det ikke er den øvelse vi har trænet mest på.
Apport træning blev der intet af, for jeg havde selvfølgelig glemt en apport.
Derimod blev det til lidt spring træning. Og klasse 1 sidder rigtig godt fast, men der skal arbejdes lidt på "pladserne". Nova er i det hele taget blevet meget ivrig med pladserne efter vi er begyndt at træne efter "flyd" princippet, og hun er derfor begyndt at sætte sig lidt for langt frem. Så nu gælder det om at være lidt mere kritisk med klikket. Vi trænede lidt klasse 2 spring igen idag, og det lykkedes at få 2 gode frem- og tilbage- spring i hus inden hun begyndte at løbe udenom springet på tilbagevejen. Så vi afbrød øvelsen første gang hun løb udenom. Derefter blev det til lidt sporadisk pladstræning, fri ved fod, stå, indkald og stillingskift. Det var i det hele taget en alt for ustruktureret træning idag, men sådan må det også være en gang i mellem. Vi skal godt nok stramme os an, hvis vi skal have forhåbninger om at konkurrere i klasse 2 til sommer. Klasse 1 er jeg dog ikke spor bekymret for!
Efter træningen, var det om at komme ud med hundene mens solen stadig skinnede. Vi gik en lang tur til "lille kalv" gennem skoven, og Bjarke (min kæreste) var lokket med i dagens anledning. Da vi kom hjem igen, ventede æbleskiver og glögg, og så bliver det jo ikke meget bedre!
I morgen truer en ny uge, men det har været skøn weekend, med fødselsdag, gaveræs og en lille smule sol!

Ingen kommentarer: